Xerrada per a famílies: Violència entre parelles joves, senyals d’alarma

Benvolgudes famílies,

Des de l’AFA us volem compartir la xerrada Violència entre parelles joves, senyals d’alarma, que organitzar FAPAES.

Davant l’increment d’interès de moltes famílies davant situacions de violències entre algunes parelles dels nostres fills i filles, i amb la voluntat de voler donar eines per detectar senyals d’alarma per a la prevenció i acostar estratègies que els ajudin a ells i elles també a detectar-les, us convidem a participar el dimarts 8 de febrer a les 18:00h al webinar Violència en parelles joves: senyals d’alarma.

Podeu fer aquesta invitació extensiva a tota la vostra comunicat educativa: famílies, equip docent i alumnat.

Per confirmar la vostra inscripció cliqueu aquí i us enviarem el link de la sessió.

L’accés és lliure i gratuït, però cal inscripció prèvia, les dades sol·licitades serviran per controlar el volum de participants i poder enviar posteriorment informacions sobre el tema. No es faran servir per cap altra finalitat. Al formulari trobareu un breu qüestionari que servirà a la ponent com a eina estadística i anònima per al webinar.

Cordialment,

AFA IES Anna Gironella de Mundet