Contacte

La Associació està present en el Consell Escolar del Centre, bé a través d’un representant designat per aquesta, bé pels restants representants dels pares d’alumnes, que són membres de la Junta de l’Associació.

A més a més la Junta es reuneix mensualment. L’AFA utilitza un local del centre per a les activitats pròpies. Específicament ens reunim l’últim dimarts de cada mes a partir de les 20 hrs.

Una vegada a l’any, regularment en el primer trimestre del curs escolar, se celebra l’Assemblea general ordinària de l’Associació.

Per a qualsevol consulta poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic ampa@agmundet.es.

o bé truqueu o envieu un whatsapp al 609 92 13 44.

COMPTE AFA IBAN  ES11 0049 1944 26 2310019659

8 pensaments a “Contacte

 1. Hola buenos días me urge alquilar una taquilla para mi hijo de 1ero de eso…como puedo solicitarla???

 2. Hola!
  Som els pares del Pau Reyes Alvarez López i vam estar trucant ahir tarda per tal de preguntar-vos com eren les classes de Learning English de 3r i 4t. Ahir no us vam trobar, i aquest matí hem estat enfeinats amb la feina i no hem parat.
  Dilluns intentarem posar-nos en contacte amb vosaltres per tal de veure si és possible i aconsellable que en Pau faci aquesta activitat extraescolar.
  Respecte al menjador, en principi enguany no es quedarà.
  Moltes gràcies per la vostra atenció,
  Ana López i Ramón Álvarez.

 3. Bon dia: Soc la mare de L Arnau Martinez Via, ell estaba a 2º de ESO A i ha passat a formar part de PFI, teniem llogada una taquilla que no se li ha donat pero que en principi no la volem dons la classe de PFI esta ubicada en un altre part de l institut. Els diners se´m haurien de abonar. no ? Espero resposta. Moltes gracies.

 4. Buenos días,
  He recibido un correo de Miriam, sobre la venta de rosas para el viaje a Malta.
  Intentaré ir a la reunión, aunque no se si me será posible. Pero ya diréis que se ha de hacer, porque Sara Hurtado de 3º A participará en la venta de rosas.

  Saludos

 5. Buenas noches acabo de ver la información que se devolverá el deposito de las taquillas y que su valor es de 15 Euros. Lo siento pero no estoy de acuerdo con el valor de la devolución ya que desde primer año de la Eso se dijo una reunión el dinero que se devolviera era seis euros por año. Muchas gracias y quedo a la espera de vuestra respuesta.

Els comentaris estan tancats.