Perfil Instagram

Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana hem estrenat el nostre perfil d’Instagram:

@afa.mundet 

Entra i segueix-nos per estar al dia i no perdre’t informació!

Cordialment,

AFA IES Anna Gironella de Mundet

Fitxa de socis i sòcies AFA, curs 2023-2024

Benvolgudes famílies,

Des de l’AFA us donem la benvinguda al nou curs escolar i us transmetem informacions del vostre interès.


La quota de soci per al curs 2023/2024 és de 50€ per unitat familiar. Teniu a disposició la inscripció mitjançant formulari google. En tot cas heu de fer el pagament a l’AFA: número de compte ES11 0049 1944 26 2310019659.

MENJADOR
Les famílies associades gaudeixen d’un descompte en la mensualitat del menjador. Més endavant us proporcionarem informació d’aquest servei.

TAQUILLES
L’AFA ofereix un servei de lloguer de taquilles gratuït per als socis/es. La primera vegada que es lloga heu de fer un ingrés de 15€ al compte de l’AFA(número de compte ES11 0049 1944 26 2310019659) en concepte de dipòsit, que es retornarà quan l’alumne marxi de l’institut, sempre que les taquilles utilitzades estiguin en bones condicions

SUBVENCIONS
L’AFA subvenciona a les famílies associades un percentatge o la totalitat de les sortides i/o els viatges que realitzen els alumnes durant el curs.

EXTRAESCOLARS
Les famílies associades teniu un descompte a la mensualitat de les extraescolars. Al mes de setembre us informarem dels horaris i preus de les extraescolars ofertes.

ROBA ESPORTIVA: (Només obligatori per als alumnes de l’ESO)
Els primers dies de setembre es vendrà la roba esportiva, amb cita prèvia. Més endavant us passarem un comunicat amb les dades de contacte per concretar horari. El preu del xandall complet per a les famílies associades és de 55€ i per als/les no socis/es és de 75€

Recordeu que per qualsevol dubte, ens podeu escriure un missatge a l’adreça de correu electrònica afa@agmundet.es.

Atentament,

La junta directiva

AFA Institut Anna Gironella de Mundet

Noves adreces de contacte amb l’AFA, curs 2022-2023

Benvolgudes/ts,

Com sabeu, al mes de juliol s’ha renovat la Junta Directiva de l’AFA. Per aquest motiu hem reorganitzat les tasques entre les i els integrants del nou equip.

Us informem de les noves adreces de correu electrònic per facilitar les vostres gestions amb l’AFA:

afa@agmundet.es. L’atén María Pérez i Héctor Armesto. Responent als vostres dubtes generals i inscripcions a l’AFA.

afa-taquilles@agmundet.es. L’atén Sonia Soria, responsable de la Comissió de gestió de taquilles i la Comissió de roba esportiva.

afa-menjador@agmundet.es. L’atén Alícia Mulero, responsable de la Comissió de gestió de menjador.

afa-extraescolars@agmundet.es. L’atén Anabel del Amo y Ana Alquézar. Responsables de la Comissió de gestió d’activitats extraescolars.

L’antiga bústia de correu ampa@agmundet.es continua activa, però poc a poc redirigirem totes les consultes a aquestes noves adreces de correu, des de les que us començarem a contactar.

Si esteu interessats en col·laborar amb l’AFA podeu enviar-nos un mail i us contactarem amb molta il.lusió.

Tingueu molt bon inici de curs!

Cordialment,

AFA IES Anna Gironella de Mundet

Fitxa de socis i sòcies AFA, curs 2022-2023

Benvolgudes famílies,

A continuació us compartim la informació sobre la quota de socis i lloguer de taquilla per al nou curs 2022-2023.

La quota de soci per al curs 2022/2023 és de 50€ per unitat familiar i us ofereix un servei de lloguer de taquilles gratuït per als socis/es.

Si no sou socis/es i voleu gaudir d’aquest servei el preu de la taquilla és de 50€.

La primera vegada que es lloga heu de fer un ingrés de 15€ al compte de l’AFA (ES11 0049 1944 26 2310019659) en concepte de dipòsit, que es retornarà quan l’alumne marxi de l’institut, sempre que les taquilles utilitzades estiguin en bones condicions.

Recordeu que per qualsevol dubte, ens podeu escriure un missatge a l’adreça de correu electrònica afa@agmundet.es.

Cordialment,

Junta AFA IES Anna Gironella de Mundet

Renovació junta directiva de l’AFA, curs 2022-2023 

Benvolgudes famílies,

La junta directiva actual de l’AFA informa que, a causa del cessament del càrrec de la presidència, per no continuïtat a l’institut el curs vinent, es procedeix a obrir el termini de candidatures.

Tenen dret a presentar-se tots els tutors legals que pertanyin a l’associació durant el curs 2021/22. Els càrrecs exposats a votació són: Presidència, secretariat i tresoreria.

Aquelles persones que desitgin presentar-se com a vocals hauran de presentar la sol·licitud dins dels terminis establerts. S’aconsella, vista l’experiència en cursos anteriors i el volum de famílies del centre que es tingui en compte que qualsevol càrrec, sigui el que sigui, dins de la junta directiva, requereix d’una mínima dedicació de temps per part dels seus integrants, ja que d’això depèn el bon funcionament de varis dels serveis que els alumnes utilitzen de manera habitual i necessària a diari al centre, com són: menjador, activitats extraescolars, així com altres gestions habituals que realitza l’AFA: Col·laboració en projectes amb el centre, representació al consell escolar, gestió de subvencions, reunions amb altres entitats, etc. El procés es realitzarà d’acord a les següents regles, requisits i procediments:

-Totes les candidatures presentades hauran de ser conjuntes: Les candidatures conjuntes són les formades per un grup de socis/es que s’uneixen per a presentar-se com a grup, escollint cadascun dels socis/es integrants un càrrec dins de la Junta directiva. Les candidatures hauran d’estar formades per tres membres.
-Les candidatures hauran de recollir nom, cognoms, DNI i signatura e impliquen la intenció de formar part de la junta directiva en el càrrec que sigui assignat, segons acord dels integrants de la nova junta o mitjançant votació interna o sorteig. Els càrrecs als que s’opta seran Presidència, tresoreria, secretariat i vocals.

-Els tutors i tutores legals que vulguin presentar-se com a vocals hauran d’omplir el formulari de vocal.
-Les presentacions de les candidatures amb càrrec i a vocal s’enviaran a ampa@agmundet.es mitjançant els formularis que s’annexen.

http://ampa.agmundet.es/wp-content/uploads/2022/04/RENOVACIO_JUNTA_DIRECTIVA_AFA.pdf

http://ampa.agmundet.es/wp-content/uploads/2022/04/CANDIDATURAAMPA.pdf

http://ampa.agmundet.es/wp-content/uploads/2022/04/vocal_junta_directiva.pdf

I han d’adjuntar un cartell de presentació per a la seva publicació, per a la seva difusió a la web de l’AFA i grups de WhatsApp.
-Podran constituir candidatura tots els/les tutors/es legals que es troben al corrent de totes les seves obligacions com associats de l’AFA. La candidatura es presenta per soci/a (unitat familiar)
-La proclamació de la candidatura escollida es farà pública a través de la pàgina web de l’associació.
-Les eleccions es faran en assemblea presencial.
La planificació de les eleccions a la nova junta directiva és la següent:
.Data d’inici període de presentació de candidatures: 29 d’abril del 2022.
.Data final període de presentació de candidatures: 6 de maig del 2022.
.Publicació de la llista de candidatures a través de la pàgina web de l’AFA: 9 de maig del 2022.
.Presentació d’esmenes: 11 de maig del 2022.
.Votació de les candidatures en assemblea presencial: 18 de maig 2022.
.Publicació dels resultats a la pàgina web de l’AFA: 20 de maig del 2022.
Us animem a totes les famílies a que presenteu les candidatures i poseu en marxa els vostres projectes i idees!!.


Cordialment,

Junta AFA IES Anna Gironella de Mundet

Enquesta per a FAMÍLIES: canvi data inici curs 2022-2023

Benvolgudes famílies,

A continuació us compartim l’enquesta de FAPAES per saber la nostra opinió com a famílies sobre el calendari del proper curs: https://forms.gle/6xTCGZDpf7M2SnCt8

Fa uns dies el Departament d’Educació va anunciar el canvi de calendari de cara al proper curs i començar les classes als instituts de secundària una setmana abans, és a dir el 7 de setembre.

Cordialment,

AFA IES Anna Gironella de Mundet