Xerrada “Fill/a acabes l’ESO. I ara què fem?

Benvolgudes famílies,

Des de l’AFA us volem compartir la campanya In-Forma’t 2022, que comença amb la Xerrada “Fill/a acabes l’ESO. I ara què fem?

El teu fill o filla adolescent ha de prendre decisions sobre el seu camí acadèmic? No saps com acompanyar-lo en aquests moments? Aquestes trobades estan pensades per a tu i per als teus fills/es. Et donarem eines i recursos per poder acompanyar-los amb seguretat.

A través d’aquest formulari podràs inscriure’t a les diferents activitats dirigides a les persones que exerceixen el rol parental amb fills/es adolescents, on també podran participar els seus fills/es de 15 – 16 anys.  

Totes les activitats són gratuïtes i es realitzaran majorment de manera presencial a diferents espais públics. Hi haurà dues sessions en línia a través de l’aplicació Zoom, per a aquelles persones que no puguin assistir presencialment.

Les xerrades seran realitzades pel Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves i el Servei per Adolescents i Famílies de l’Ajuntament de Barcelona.

Per a més informació, no deixis de contactar amb nosaltres i segueix-nos al nostre Facebook!

Cordialment,

AFA IES Anna Gironella de Mundet