Servei de menjador, curs 2021-2022

Benvolgudes famílies,

Ja estan obertes les inscripcions per poder fer ús del menjador. Podeu fer ús tots els dies de la setmana o dies alterns. El preu del menú per als alumnes de l’ESO és de 3,15€ (preu soci/a) + el cost del monitoratge. L’horari del menjador és de 14:30 a 15:30-16:00.
El menjador hi serà dins del mateix institut. El cost diari per als alumnes de batxillerat i de cicles és de 4,30€ (socis/es).

Informen també la possibilitat de fer ús del servei de menjador esporàdicament encara que no esteu inscrits. La venda de tiquets es farà a consergeria de l’ESO de 8:00 a 8:15 i el preu és de 6,20€.

Per inscriure’s cal omplir la fitxa del menjador i fer-la arribar a l’AFA fins al dia 9 de setembre, a través del correu electrònic a: ampa@agmundet.es.

El cobrament es farà de l’1 al 5 de cada mes per domiciliació bancària. Es retornarà només l’import del menú dels dies que no hagi assistit, sempre i quan s’hagi avisat prèviament, abans de les 8:30 del matí d’aquell dia, al correu o al telèfon de l’AFA. El cost del monitoratge es cobrarà igualment.

Recordeu que per qualsevol dubte, ens podeu escriure un missatge a l’adreça de correu electrònica ampa@agmundet.es o bé ens truqueu o ens envieu un whatsapp al telèfon 609 92 13 44.

Cordialment,

AFA IES Anna Gironella de Mundet