Informacions de l’AFA per ESO i Batxillerat, per al curs 2021-2022

Benvolgudes famílies,

Des de l’AFA us donem la benvinguda al nou curs escolar i us transmeten informacions del vostre interès per al proper curs 2020-2021.

La quota de soci per al curs 2020/2021 és de 50€ per unitat familiar. Al setembre us lliurarem un carnet de soci/a, amb el que podeu accedir a descomptes especials a algunes botigues de la zona.

MENJADOR

Les famílies associades gaudeixen d’un descompte en la mensualitat del menjador. Més endavant us proporcionarem informació d’aquest servei.

TAQUILLES

L’AFA ofereix un servei de lloguer de taquilles gratuït per als socis/es. La primera vegada que es lloga heu de fer un ingrés de 15€ al compte de l’AFA (ES11 0049 1944 26 2310019659) en concepte de dipòsit, que es retornarà quan l’alumne marxi de l’institut, sempre que les taquilles utilitzades estiguin en bones condicions.

SUBVENCIONS

L’AFA subvenciona a les famílies associades un percentatge o la totalitat de les sortides i/o els viatges que realitzen els alumnes durant el curs.

EXTRAESCOLARS

Les famílies associades teniu un descompte a la mensualitat de les extraescolars. Al mes de setembre us informarem dels horaris i preus de les extraescolars ofertes..

ROBA ESPORTIVA

(Només obligatori per als alumnes de l’ESO)
Els primers dies de setembre es vendrà la roba esportiva, amb cita prèvia. Més endavant us passarem un comunicat amb les dates i horaris. El preu del xandall complet per a les famílies associades és de 55€ i per als/les no socis/es és de 75€.

Recordeu que per qualsevol dubte, ens podeu escriure un missatge a l’adreça de correu electrònica ampa@agmundet.es o bé ens truqueu o ens envieu un whatsapp al telèfon 609 92 13 44.

Cordialment,

Junta AFA Anna Gironella de Mundet