Cavalcada de Reis 2021, curs 2020-2021

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, aquest any marcat per la pandèmia de la COVID-19 no podem celebrar al Districte la Cavalcada de Reis en condicions òptimes. Derivat d’aquesta situació, l’Ajuntament de Barcelona-Districte d’HortaGuinardó, hem de transformar la Cavalcada en Campaments Reials. Això es tradueix en passar de realitzar una activitat itinerant (Cavalcada de Reis), a una activitat estàtica (Campaments Reials) per tal de poder acomplir amb les mesures sanitàries marcades pel PROCICAT i prioritzant -com no pot ser d’una altra manera- la seguretat, la distància i les inscripcions prèvies a l’activitat.

Feta aquesta introducció, ens dirigim a vosaltres -com a participants que en les darreres Cavalcades del Districte heu estat al peu del canó ajudant-nos en l’organització de les mateixes- per a consultar-vos si us ve de gust, participar en els tres Campaments Reials d’enguany que se celebraran en tres espais del Districte: Jardins de Pla i Armengol, Rambla de Carmel i Ronda de Dalt (el nou espai guanyat amb la cobertura de la Ronda). Informar-vos que, tanmateix, aquest any la participació que us demanaríem seria en concepte de dinamitzadors de l’activitat, durant els dies 4 i 5 de gener. Els nois i noies que poden participar han de tenir entre 14 i 21 anys.

L’organització us proporcionarà la vestimenta, maquillatge i perruqueria. Si esteu interessats envieu un correu a l’AFA, indicant el vostre nom, edat i telèfon de contacte abans del dia 18 de desembre.

Cordialment,

AFA Anna Gironella de Mundet