Xerrada “L’adolescència: etapa a l’hora desconcertant i meravellosa”, curs 2020-2021

Benvolgudes famílies,

Esperem i desitgem que tots/es estigueu bé.

Us convoquem a la primera xerrada d’aquest curs 2020/21 que tindrà lloc el dia 15 de desembre a les 18:30h, amb una durada aproximada de 2 hores. Seguint les mesures sanitàries acordades referent a la Covid-19, aquesta xerrada serà virtual.

El tema és el següent:

“L’adolescència: etapa a l’hora desconcertant i meravellosa.”

Què els passa en aquesta etapa

Eines i actituds que creen un ambient d’harmonia

A càrrec de la Bàrbara Capel, terapeuta humanista i integrativa, amb gran experiència avalada en l’acompanyament de nois i noies, pares i mares i docents des del vessant de la psicologia humanista. Especialitzada en psicoteràpia amb màster en psicoteràpia centrada en la persona de Carl Rogers i psicoteràpia Gestalt. Formació en “integració del processament del trauma”, en Mindfulness i en focusing.

Esteu tots/es convidats/des, tot i això cal confirmar assistència enviant un e-mail al correu de l’AFA ampa@agmundet.es.

Us esperem!

Cordialment,

AFA IES Anna Gironella de Mundet