Retorn claus taquilla curs 2019-2020

Benvolgudes famílies,

Aquest any el retorn de claus de taquilles serà diferent a causa de les mesures preventives del COVID-19. Les claus les recollirem el mateix dia que els alumnes hagin d’anar a l’Institut a recollir les notes.

El retorn de les dues claus es farà dins d’un sobre tancat amb el nom, cognom i curs de l’alumne. Aquest sobre es dipositarà en una capsa que el/la tutor/a us indicarà. Posteriorment, els membres de l’AMPA revisaran les claus, les taquilles i efectuarem la seva desinfecció. Si trobem alguna anomalia, ens posarem en contacte amb vosaltres.

Retorn dipòsit de taquilles

El dipòsit de taquilles és per als alumnes que marxen definitivament de l’institut (4t ESO, 2n de Batxillerat i final de cicle). Un cop que haguem revisat les taquilles es tornarà el dipòsit, si la taquilla està en bones condicions i s’han tornat les claus correctament.

Aquest retorn es farà per transferència bancària. Per poder fer-ho necessitem que ens envieu un correu a l’AMPA amb el nom de l’alumne, curs i número de compte on voleu que us fem l’ingrés.

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar a través del correu: ampa@agmundet.es o al telèfon: 609921344.

Restem a la vostra disposició.

Ben cordialment,

Junta AFA IES Anna Gironella de Mundet