Grup de Whatsapp del curs 2023-2024

Benvolgudes famílies de l’IES A.G. de Mundet,

Des de l’AFA us convidem a formar part del grup de WhatsApp del curs dels vostres fills i filles.

L’ús d’aquest grup serà exclusivament per a gestionar temes de caràcter educatiu. Els grups seran administrats per les persones designades com a delegades. Aquesta persona delegada estarà a un altre grup amb la resta de delegats/es i la coordinadora.

Els grups nous hauran d’escollir un/a delegat/da. Els que ja estan creats, podeu mantenir el que es va designar l’any passat o triar un altre de nou. Si teniu interès, complimenteu el següent formulari, indicant el vostre nom i cognoms, el curs i el grup de la classe del vostre fill/a.

Les noves famílies a l’institut, amb fills/es a 2n, 3r i/o 4t d’ESO, com ja estan creats els grups de WhatsApp d’anys anteriors, podeu escriure a afa-taquilles@agmundet.es demanant participar al Grup i nosaltres us posarem en contacte amb el delegat/da de la classe corresponent.

Cordialment,

AFA Anna Gironella de Mundet