Fitxa de socis i sòcies AFA, curs 2023-2024

Benvolgudes famílies,

Des de l’AFA us donem la benvinguda al nou curs escolar i us transmetem informacions del vostre interès.


La quota de soci per al curs 2023/2024 és de 50€ per unitat familiar. Teniu a disposició la inscripció mitjançant formulari google. En tot cas heu de fer el pagament a l’AFA: número de compte ES11 0049 1944 26 2310019659.

MENJADOR
Les famílies associades gaudeixen d’un descompte en la mensualitat del menjador. Més endavant us proporcionarem informació d’aquest servei.

TAQUILLES
L’AFA ofereix un servei de lloguer de taquilles gratuït per als socis/es. La primera vegada que es lloga heu de fer un ingrés de 15€ al compte de l’AFA(número de compte ES11 0049 1944 26 2310019659) en concepte de dipòsit, que es retornarà quan l’alumne marxi de l’institut, sempre que les taquilles utilitzades estiguin en bones condicions

SUBVENCIONS
L’AFA subvenciona a les famílies associades un percentatge o la totalitat de les sortides i/o els viatges que realitzen els alumnes durant el curs.

EXTRAESCOLARS
Les famílies associades teniu un descompte a la mensualitat de les extraescolars. Al mes de setembre us informarem dels horaris i preus de les extraescolars ofertes.

ROBA ESPORTIVA: (Només obligatori per als alumnes de l’ESO)
Els primers dies de setembre es vendrà la roba esportiva, amb cita prèvia. Més endavant us passarem un comunicat amb les dades de contacte per concretar horari. El preu del xandall complet per a les famílies associades és de 55€ i per als/les no socis/es és de 75€

Recordeu que per qualsevol dubte, ens podeu escriure un missatge a l’adreça de correu electrònica afa@agmundet.es.

Atentament,

La junta directiva

AFA Institut Anna Gironella de Mundet