Taller  “Celebrem la Sexualitat”

Benvolgudes famílies,

Us compartim la informació sobre el taller en relació al acompanyament a l’etapa vital de l’adolescència.

El pròxim dimarts 10 de maig  a les 17:30h realitzarem el taller Celebrem la Sexualitat a càrrec de Júlia Sánchez de La Ciranda. La majoria dels estereotips de gènere es reprodueixen des de la infància i poden començar a qüestionar-se o assentar-se en l’adolescència.; és per aquest motiu  que des del Centre per a Famílies amb Adolescents considerem  important poder tenir espais de reflexió i acompanyament per a mares i pares d’adolescents al voltant d’aquesta temàtica, tan important en la creació de la identitat de les joves.

Si estàs interessada pots inscriure’t a través d’aquest enllaç:

https://inscripcions-ajuntament.barcelona.cat/index.php/655131

Cordialment,

AFA IES Anna Gironella de Mundet