Taller presencial preventiu: Bullying: una responsabilitat de tothom

Benvolgudes famílies,

Des de l’AFA us volem compartir el taller sobre el Bullying, que organitza el Centre per a Famílies amb Adolescents de l’Ajuntament, el proper 7 i 21 d’abril de 17:30 a 19:30h.

Si et vas quedar sense plaça a l’anterior edició, encara ets a temps d’apuntar-te al taller sobre Bullying, un taller de prevenció de violència entre iguals, per a famílies.

Taller presencial a càrrec d‘Ainhoa Roca, facilitadora de processos personals, relacionals i grupals.

Tindrà lloc en dues sessions, el dijous 7 i 21 d’abril, de 17.30 a 19.30h, al Centre per a Famílies amb Adolescents, cosa que farà que aprofundim una mica més en la temàtica.

Abordarem el tema des d’un enfocament sistèmic, i reflexionarem sobre quins factors afavoreixen el bullying: situacions familiars, creences al voltant de la diversitat, i característiques de l’entorn escolar. També analitzarem els rols dins d’una relació abusiva discriminatòria.

Acabarem donant algunes claus sobre com les famílies podem actuar en relació als nostres fills i filles en els diferents rols: víctima, agressor o testimoni, i com a membres de la comunitat escolar.

Cordialment,

AFA IES Anna Gironella de Mundet