Webinar: Han acabat l’ESO… i ara què?

Benvolgudes famílies,

Des de l’AFA us volem compartir el webinar: Han acabat l’ESO… i ara què? centrat en com companyar els nostres fills i filles a triar futur, que tindrà lloc el proper dijous 3 de març a partir de les 18:00h.

La sessió va adreçada a tota la vostra comunitat educativa, i en especial a les famílies que acompanyen a la finalització dels estudis obligatoris dels seus fills i filles.

La sessió és gratuïta però cal fer inscripció prèvia, per confirmar la vostra inscripció cliqueu aquí i us enviarem el link de la sessió.

L’accés és lliure i gratuït, però cal inscripció prèvia, les dades sol·licitades serviran per controlar el volum de participants i poder enviar posteriorment informacions sobre el tema. No es faran servir per cap altra finalitat.

Cordialment,

AFA Institut Anna Gironella de Mundet