Entrades per teatre

Benvolgudes famílies,

Tenim a Barcelona l’espectacle BILLY ELLIOT. Ens posem en contacte amb vostès per comunicar-los que l’AFA ofereix una sortida cultural fora d’horari escolar a les famílies. I tenim un preu molt especial de grup.

Dia: Dijous 7 d’abril del 2022
Lloc: Teatre Victòria ( Av. del Paral·lel, 67, 08004 Barcelona )
Hora: 20 hores


Aquestes són les dades:
Preus : Platea preferent 38 € entrada
Platea 34 € entrada
Amfiteatre preferent 28 €

Cada família podrà demanar el nombre d’entrades que desitgi. Recordeu que un cop omplert el formulari i enviat la compra és formalitzada, per aquesta raó no hi haurà devolució en cas de no assistència. El formulari s’ha d’omplir abans del dimarts 15 de febrer. I s’haurà de fer una transferència a aquest número

Titular: M Y E PROGRAMAS DE FIDELIZACION SLU

Cuenta:ES54 0081 0067 0700 0123 2031 / BSAB ESBB

Les entrades, una vegada pagades, no tindran canvi ni devolució, si per alguna raó no pogués ser efectiva la funció ( COVID19 ), es reubicarà a un altre dia o s’abonarà l’import de l’entrada.

Primer heu d’omplir el formulari que trobareu aquí, una vegada rebeu confirmació per email heu de fer el pagament i enviar abans del divendres 18 de febrer el justificant a monicaruedasmyentradas@gmail.com.

Una vegada fet el pagament rebreu les entrades dies abans de la funció. Les entrades són limitades i s’adjudicaran per ordre de demanda.

Rebeu una cordial salutació,

AFA IES Anna Gironella de Mundet