Activitats extraescolars Batxillerat, curs 2021-2022

Benvolgudes famílies,

Us desitgem un bon començament de curs.

Per inscriure’s a les activitats extraescolars heu d’omplir la fitxa corresponent a l’activitat i enviar-la al correu de l’AFA: ampa@agmundet.es.

El cobrament es farà mitjançant domiciliació bancària de l’1 al 5 de cada mes. Si un alumne es dóna de baixa durant el curs, ha de notificar-lo, almenys, una setmana abans del cobrament del mes següent.

Les activitats començaran la setmana del 13 de setembre.

-Preparació a la prova B1/B2:
L’Institut participa al pla experimental de suport a la certificació d’anglès del Departament d’Educació. Juntament amb la col·laboració del AFA s’ha creat unes classes extraescolars per a preparar aquestes proves. El professor és Conor Ross Montgomery, amb àmplia experiència com a professor d’adolescents de l’Escola Oficial d’Idiomes.

-Taller de rol (en anglès):
Impartida pel professor Merlin. La proposta de taller de rol vol oferir una activitat per a la pràctica d’anglès mitjançant el joc de rol. Entre els objectius del taller, es crearà un espai d’aprenentatge entre iguals a través d’una activitat lúdica complexa on els alumnes es desenvolupin com a experts i siguin capaços d’ajudar-se mútuament; una immersió completa en la llengua anglesa, duent a terme l’activitat completament en aquesta, i generant un hàbit de recerca i curiositat davant el desconeixement del vocabulari emprat; i una oportunitat per a desenvolupar les competències interpersonals, amb importància de l’empatia i l’expressió oral, així com el treball en equip i l’organització de plans complexos. El grup d’alumnes serà màxim d’un màxim de 5,per afavorir la qualitat del joc oferit i l’atenció individualitzada dels alumnes. Es requerirà un cert nivell d’anglès per al funcionament de l’activitat, ja que es realitzarà completament en l’idioma i s’espera que els alumnes s’expressin en el mateix.

-Voleibol:
Cal contactar directament amb l’entitat, mitjançant un correu a: voleibolmundet@gmail.com

-Reforç de matemàtiques

-Reforç de física

-Reforç de química

Recordeu que per qualsevol dubte, ens podeu escriure un missatge a l’adreça de correu electrònica ampa@agmundet.es o bé ens truqueu o ens envieu un whatsapp al telèfon 609 92 13 44.

Cordialment,

Junta AFA Anna Gironella de Mundet