Informacions de l’AFA per Cicles Formatius i PFI, per al curs 2020-2021

Benvolgudes famílies,

Des d’aquest curs també donem la benvinguda als estudiants de CFGM, CFGS i PFI de l’institut, a qui oferim també els nostres serveis.

Us transmeten informacions del vostre interès per al proper curs 2020-2021.

El nostre principal propòsit és la col·laboració i participació amb l’Institut Anna Gironella de Mundet en l’educació dels/de les nostres fills/filles, consensuant esforços per aconseguir una millora educativa. Una de les nostres finalitats és col·laborar en les activitats educatives del centre i així poder promoure la participació de les famílies en la gestió de l’institut.

Quota soci/a AFA

La quota anual per família és de 40€. Per ser soci/a cal omplir la fitxa de l’AFA; fer l’ingrés al compte bancari que indica a la fitxa, indicant el nom del/ de l’alumne i el curs que realitza. Els socis rebran un carnet que els permetrà accedir als descomptes als serveis de l’AFA i comerços del barri.

Taquilles

El lloguer de taquilla és anual. El preu per als socis/es és de 20€ i per als no socis/es de 50€. S’haurà d’abonar la quantitat al compte de l’AFA indicant el nom de l’alumne y la paraula taquilla. Heu d’omplir la fitxa de taquilla. La primera vegada que es lloga el servei de taquilla s’ha d’abonar un dipòsit de 15€ que es retornarà quan l’alumne marxi de l’institut i sempre que hagi tornat les claus cada curs en les dates assenyalades de recollida i la taquilla estigui en bones condicions.

Menjador

Els alumnes que desitgin poden fer ús del servei del menjador ja sigui fixe o esporàdic. L’horari és de 13:30 hores fins a les 15:30 hores. El preu per a un/una alumne fixe (poden ser tots els dies de la setmana o alguns) és de 3,15€ per dia. També es pot comprar el tiquet ocasional a la consergeria de la ESO de 8:00 a 9:00 hores, al preu de 5€ els socis/es o de 6’20€ els no socis/es. Per donar-se d’alta al servei de menjador heu d’omplir la fitxa del menjador i fer-la arribar al correu de l’AFA o deixar-la a consergeria.

Recordeu que per qualsevol dubte, ens podeu escriure un missatge a l’adreça de correu electrònica ampa@agmundet.es o bé ens truqueu o ens envieu un whatsapp al telèfon 609 92 13 44.

Cordialment,

Junta AFA Anna Gironella de Mundet