INFORMACIÓ MENJADOR CURS 2017-2018

En l’AMPA del IES Mundet som conscients de que els horaris de treball  de les famílies, o la distància física del centre docent al domicili de l’alumne, sovint impossibiliten que els nostres fills i filles puguin fer els dinars a casa.
Aquesta realitat ha convertit el servei de menjador escolar en una necessitat i en un element que atorga un valor afegit a l’Institut quan una família ha de decidir on escolaritzarà els seus fills.
El menjador escolar és, però, quelcom més que un espai on els alumnes satisfan les seves necessitats alimentàries. Els estudiants d’aquest servei es troben en una etapa vital –la adolescència- on s’ha de garantir una dieta equilibrada i adequada que n’afavoreixi el creixement; on l’assoliment d’hàbits i actituds és fonamental per al seu desenvolupament personal i on s’han d’assumir els valors de companyerisme, col·laboració, respecte i tolerància.

Així doncs, el servei que gestiona l’ AMPA  s’esforça per fomentar  dels següents principis:  la salut, els hàbits i els valors socials.

Us deixem la informació del menjador:

INFORMACIÓ DE MENJADOR

Podeu descarrega les fitxes del menjador en el següent enllaç 150512- Fitxa dades alta menjador -ESO

El servei començarà el dia 2 d’octubre.

Teniu fins el dia 28 de setembre per fer la inscripció.

*Si algun alumne vol quedar-se en el menjador, s’ha de trucar al telèfon de l’AMPA, abans de les 9:00 h. Els tiquets de menjador costen 8 euros. S’ha de fer l’ingrés al compte de menjador (el número esta en la pestanya CONTACTE).

 

DSCF2548 DSCF2550 (Copy) DSCF2551 (Copy) DSCF2555 (Copy)DSCF2557 (Copy)DSCF2558 (Copy)

 

 

 

Deixa un comentari