Èxit de la 3a Xocolatada Solidària: Taca’t pel càncer infantil

Benvolgudes famílies,

Des de l’AFA us volem compartir les imatges de la 3a Xocolatada solidària: Taca’t pel càncer infantil, que els alumnes de l’APS Solidari de 4t d’ESO amb col.laboració amb l’Hospital Sant Joan de Déu per ajudar en la investigació del càncer infantil, van liderar el passat 28 de febrer a l’Institut. Van repartir més de 180 gots de xocolata!!!

Finalment, també us deixem el text d’agraïment de l’alumnat de 4t per la nostra participació i el balanç més que positiu de l’extraordinària jornada:

Benvolguda AMPA,

Els alumnes de 4t d’ESO que participem a  l’APS del projecte Solidari de l’institut Anna Gironella de Mundet li volem agrair la seva col·laboració en la Xocolatada que vam organitzar el divendres passat al nostre Institut. Us volem agrair el vostre suport i participació. Ens va fer molta il.lusió que ens vingués a ajudar una mare de l’AMPA, i ens va agradar molt la idea dels gots reutilitzables perquè ens ha permès que la nostra acció hagi servit per ajudar a l’Hospital i al medi ambient, i al mateix temps sensibilitzar a tota la comunitat educativa sobre el reciclatge.

Com ja sabeu vam aconseguir recaptar  la quantitat de 274 euros, que ja us hem entregat perquè feu l’ingrés al compte de l’Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació pel càncer infantil. Us adjuntem unes fotografies de la diada que vam viure amb molta il.lusió.

Moltíssimes gràcies.

La  saluda cordialment,

L’alumnat del Projecte Solidari “ Taca´t “

Barcelona,  6  de març  del 2020

Cordialment,

AFA Anna Gironella de Mundet