Discursos dels alumnes de l’ESO per la Cavalcada de Reis

Benvolgudes famílies,

Com us vam comentar, l’AFA participa a la Cavalcada de Reis del districte d’Horta-Guinardó i avui us volem compartir els textos que llegirà el patje Baldiri durant la Cavalcada, i que han escrit els alumnes de tercer i quart d’ESO sobre el nostre institut:

“El nostre institut és una casa de família nombrosa. Som tants que no ens coneixem i, de vegades, ens sorprenem amb noves cares pel passadís després de mig curs. És una aventura! És tan gran que et perds i sembla que viatges: a Tòquio, amb les hores puntes pel passadís; a la Zona Franca, amb les maquinàries dels tallers de cicles o al futur, amb els braços robòtics pels passadissos. A l’institut coneixem gent nova, vivim aventures i ens perdem per tornar-nos a trobar, la resta cal viure-ho en primera persona”. Dels alumnes de 3r ESO de l’Institut Anna Gironella de Mundet

“Benvolgudes famílies, esperem que esteu gaudint d’aquest dia, ara us
presentarem l’institut Anna Gironella de Mundet, que es troba dins del recinte universitari i està situat a aquest districte, Horta Guinardó.
És un centre d’educació secundària on també es poden fer cicles, PFI i
batxillerat.
S’ubica al peu de la serralada de Collserola, en plena natura.
Mundet és un centre públic que disposa d’instal·lacions molt amples per tenir una bona zona de treball, també hi ha laboratoris, aula d’audiovisuals, gimnàs amb màquines i piscina.
El nostre institut, Anna Gironella de Mundet, està envoltat de natura, on anar a estudiar ens omple d’optimisme i comencem la jornada amb més ganes de treballar.
Tots junts aprenem a  conviure i treballar amb tot tipus de persones, i això ens fa créixer com a persones i preparar-nos pel futur.
El millor de tot és que no només ens ensenyen a pensar, a conviure i ens
orienten per al futur, sinó que també ens encaminen en el present. 
Gràcies a Anna Gironella de Mundet som persones més madures que poden solucionar problemes tan sols com amb ajuda dels altres. 
Des d’allà a dalt Mundet us desitgem una bona nit de reis!”
Dels alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Anna Gironella de Mundet

També us mostrem una fotografia dels nostres ajudants en la preparació de la carrossa:

Penseu que encara esteu a temps de participar. Escriviu-nos un correu a ampa@agmundet.es o bé truqueu al telèfon 609921344 i us donarem més detalls.

Animeu-vos-hi!

Cordialment,

AFA Anna Gironella de Mundet